Zoektocht bij Papendrecht naar vermiste Sleeuwijker Yoran (16)

0
527
De vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk © Politie

REGIO – Hulpdiensten zoeken in de Boven en Beneden Merwede naar de vermiste jongen Yoran Krol uit Sleeuwijk. De tiener verdween op 24 december na een avondje stappen in een jongerencentrum in Almkerk en is sindsdien spoorloos. Zijn fiets is teruggevonden bij de Merwedebrug, zo’n tien kilometer verderop.

Vrijdagmiddag kwam vanuit een bedrijf in Avelingen rond 14:00 uur een melding binnen. Een medewerker zou iets in het water hebben zien drijven. Vanwege de vermissing van Yoran neemt de politie elke melding in de omgeving serieus. Met boten van onder meer de Zeehavenpolitie, een politiehelikopter en een hond is op diverse plekken gezocht. Rond 16:30 concentreerde de zoekactie zich inmiddels rond Papendrecht.

Zaterdag organiseert de familie van Yoran een grote zoekactie. Ze roept mensen op om massaal te helpen met de zoekactie.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.