Dode vrouw en zwaargewonde man gevonden in huis in Gorinchem

0
274

GORINCHEM – In een huis aan de Busschieterstraat in Gorinchem zijn dinsdagavond een dode en een zwaargewonde gevonden. Het is nog onduidelijk wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Volgens de politie is een 27-jarige vrouw om het leven gekomen. Zij was de bewoner van het huis. Een 26-jarige man uit Vlaardingen raakte zwaargewond. Hij is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens ooggetuigen zou de man met messteken zijn aangetroffen.

De omgeving van het pand aan de Busschieterstraat is afgezet. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten even na 19:00 uur massaal uit. Dat gebeurde nadat bij de politie een melding binnen was gekomen dat er geen contact met de bewoonster kon worden gemaakt.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.