Politie stopt zoektocht naar vermiste Yoran

0
593
De vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk © Politie

REGIO – De politie stopt met de zoektocht naar de 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk. Er zijn geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf. Vermoedelijk is de jongen in de rivier de Merwede terechtgekomen. Achter de schermen gaat het politieonderzoek nog wel door.

Yoran raakte vermist op kerstavond. Sindsdien zijn er meerdere grote zoekacties geweest. Zijn fiets werd een dag na zijn vermissing teruggevonden op de Merwedebrug bij Gorinchem. Op 14 januari zochten meer dan 2.500 vrijwilligers naar de jongen. Op 13 januari vond de politie zijn jas in de rivier de Merwede bij Papendrecht. Ook zocht de politie onder andere met een sonarboot in de rivier.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.