Feestelijk Jubileum: Winkelcentrum Westpolder viert 50 jaar met 50 meter taart

0
37

Dit is een partnerbijdrage, aangeleverd door derden.

Op zaterdag 23 maart wordt Winkelcentrum Westpolder in Papendrecht het middelpunt van feestvreugde, want we vieren ons 50-jarig bestaan met een mooi evenement! Vanaf 10.30 uur zijn alle inwoners van harte uitgenodigd om samen met ons een stukje te proeven van onze indrukwekkende 50 meter lange taart, met liefde gebakken door onze eigen Bakkerij Vlot. Om het feest compleet te maken, schenken we gratis koffie en thee voor iedereen die langskomt!

Om 10.30 uur zullen burgemeester Margreet van Driel en wethouder Sophia de Keizer het officiële startschot geven voor het feest door samen de taart aan te snijden. Dit belooft een bijzonder moment te worden dat je niet wilt missen!

Maar dat is nog niet alles! Tijdens deze feestelijke dag gaat ook onze grote spaaractie van start, waarbij je kans maakt op een van de 20 prijzen met een totale waarde van maar liefst € 3.500! De actie loopt van zaterdag 23 maart tot en met zaterdag 4 mei. Meedoen is simpel: verzamel drie kassabonnen van verschillende winkels in Winkelcentrum Westpolder met een minimale totaalwaarde van € 50, stop ze in de speciale enveloppen verkrijgbaar bij alle winkels, en deponeer ze in de feestelijke inleverbus op het plein. Hoe meer enveloppen je bij elkaar spaart, hoe groter de kans om te winnen.

Laten we ook even stilstaan bij de rijke geschiedenis van Winkelcentrum Westpolder. In de jaren 60 begon het allemaal met de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk, waarna ons winkelcentrum in 1974 officieel haar deuren opende. Sindsdien hebben we verschillende verbouwingen ondergaan, met hoogtepunten zoals de uitbreiding in 2005 en de vernieuwing van het exterieur en interieur in 2017. Hiermee hebben we niet alleen het winkelcomfort vergroot, maar dragen we ook bij aan een duurzamer winkelcentrum. Winkelcentrum Westpolder vervult niet alleen een belangrijke economische rol in de wijk, maar is ook een centrale ontmoetingsplek voor de gemeenschap, en dat hopen we nog lang te blijven!

Dus kom op zaterdag 23 maart naar Winkelcentrum Westpolder en vier samen met ons ons 50-jarig bestaan! Het belooft een feestelijke dag te worden die je niet wilt missen!