Officiële opening vernieuwde reisbureau D-reizen Papendrecht

0
63

Het is feest bij D-reizen Papendrecht! Op zaterdag 30 maart a.s. wordt de officiële opening van ons vernieuwde reisbureau gevierd!

Op de oude vertrouwde locatie, in winkelcentrum de Meent, is er recent flink verbouwd.

Het reisbureau heeft een nieuw fris interieur gekregen in de D-reizen kleuren. De beleving staat centraal en de visuals op de muren zorgen ervoor dat iedereen direct in vakantiesferen komt.

Een mix van jarenlange ervaring en jonge nieuwe collega’s zorgt ervoor dat u bij ons altijd door de juiste medewerker wordt geholpen! Meedenken met de klant om uiteindelijk de perfecte en zorgeloze vakantie te vinden is op het lijf van deze reisadviseurs geschreven.

Op 30 maart a.s. om 15.00 uur wordt de winkel officieel en feestelijk geopend door Feyenoord voetballer Quilindschy Hartman!

Wie die dag naar de opening komt wordt niet alleen getrakteerd op een hapje en een drankje, maar ontvangt ook een reischeque ter waarde van € 50,- voor een korting op ons eigen product van D-holidays. Daarnaast maakt u, met onze winactie ook kans op een (waard)e kledingcheque van LaDress ter waarde van €300,-.

Kim, Susanne, Yasmin en Monique kijken uit naar uw komst en kunnen niet wachten om u de winkel te laten zien.