Grote vertraging op A15

0
188
Foto: Rijkswaterstaat

REGIO – Op de A15 hebben twee ongelukken maandagochtend voor flinke vertraging gezorgd.

Het eerste ongeluk gebeurde rond 06:30 uur ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam en zorgde rond 08:00 uur voor ruim anderhalf uur vertraging in de richting van Gorinchem. Bij het ongeluk waren vier auto’s betrokken. Het is niet bekend of er mensen gewond zijn geraakt. De voertuigen werden vanaf de vluchtstrook weggetakeld. Op de weg stond even na 08:30 uur nog zo’n half uur vertraging.

Tweede ongeluk
Twee uur later, rond half negen, ging het opnieuw mis op de weg, ter hoogte van Sliedrecht-Oost. Ditmaal in de andere rijrichting, naar Rotterdam. Omdat de vertraging fors was, leidde Rijkswaterstaat het verkeer om via de A27, de A59 en de A16.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Rijnmond.