Bizar ongeluk A15: slachtoffer kon vluchtstrook niet meer halen

0
323
Still uit privévideo.

REGIO – Na het heftige ongeluk donderdag op de A15 rest de vraag: hoe kon dit gebeuren? Een auto stond midden op de snelweg stil toen een vrachtwagen erop knalde. De bestuurder van de personenauto ligt nog altijd in het ziekenhuis.

Het is rond 12:45 uur als de zwarte personenauto abrupt tot stilstand komt op de middelste rijstrook van de snelweg. Een vrachtwagenchauffeur ziet het stilstaande voertuig te laat en kan de auto niet meer ontwijken.

Inmiddels is duidelijk dat de personenauto een technisch probleem had. Dat was zo erg dat hij niet meer op tijd naar de vluchtstrook kon rijden. Zijn auto stopte ermee.

Het 30-jarige slachtoffer komt uit Brazilië en was op bezoek in Nederland. Na het ongeluk is hij zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar ligt hij nog steeds, maar hij is wel bij kennis en buiten levensgevaar. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.