Over het lopend (v)uurtje van Socialiteit BIELS en een geslaagde open dag

0
144
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op 23 maart organiseerde Socialiteit BIELS een succesvolle open dag, waarbij een diverse groep mensen samenkwam om meer te leren over de waarden en doelen van BIELS. Velen meldden zich aan als vrijwilliger, terwijl anderen gewoon langskwamen voor de gezelligheid en om meer te weten te komen over de organisatie.

Tijdens de open dag werden er mooie gesprekken gevoerd onder het genot van zelfgemaakte appelgebakjes en tomaten- en kippensoep. Bezoekers hadden de kans om te ontdekken waar BIELS voor staat en om deel te nemen aan informele gesprekken.

Foto: aangeleverd

Wandelingen
Op 6 april zet BIELS haar initiatieven voort met wandelingen voor liefhebbers van een lopend (v)uurtje. Deze wandelingen bieden een kans voor gezelligheid en gesprekken over onder andere de onverwachte ontdekkingen in de omgeving, waarbij de afstand en het tempo worden aangepast aan de voorkeuren van de deelnemers. De wandelingen starten om 09:00 uur vanaf de locatie van Philadelphia Zorg aan de Markt 2.

Na het lopend (v)uurtje op 6 april is er een informatie- en kennismakingsmoment voor nieuwe vrijwilligers op de locatie aan Markt 2, waar er wordt geluisterd en gesproken over de activiteiten van BIELS en hoe nieuwe vrijwilligers hieraan kunnen bijdragen, zodat een activiteitenkalender op korte termijn kan worden gepresenteerd. De bijeenkomst wordt afgesloten onder het genot van een kopje zelfgemaakte soep. Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom vanaf 10:30 uur tot 12:30 uur.

Aanmelden voor het lopend (v)uurtje of de informatieochtend kan via: contact@socialiteitbiels.nl of telefonisch op 06-4942 0028.

Ook voor meer informatie over Socialiteit BIELS en haar activiteiten, kunt u contact opnemen via bovengenoemd e-mailadres of telefoonnummer.

Foto: aangeleverd