Speeltuinvereniging De Wip-Wap viert 60-jarig bestaan

0
45
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op zaterdag 6 april opent Speeltuinvereniging de Wip-Wap haar poort voor een nieuw speeltuinseizoen. Het is dit jaar een bijzonder seizoen, want op 21 januari 2024 bestond de speeltuin 60 jaar. Daarom heeft de seizoensopening dit jaar een extra feestelijk tintje. De speeltuin is deze dag van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend en om 13.00 uur zal burgemeester Van Driel het seizoen officieel openen. De toegang is voor iedereen deze dag gratis.

Natuurlijk kan er deze middag weer lekker gespeeld worden op alle speeltoestellen, maar er is ook een springkussen, de kinderen kunnen geschminkt worden door Miranda Schmink en Drumtastic is aanwezig en verzorgd een aantal workshops.

Ook voor de inwendige mens is gezorgd: onder meer kan suikerspin en popcorn gegeten worden.

Vanaf dinsdag 9 april is de speeltuin weer geopend voor iedereen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en zaterdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de schoolvakanties van dinsdag t/m zaterdag van 14.00 uur. Wel is de speeltuin nog steeds op zoek naar vrijwilligers om dit mogelijk te maken. Wie hierover meer wil weten, kan een mailtje sturen naar joke@dewipwap.nl.

Meer informatie over de speeltuin is te vinden op de website www.dewipwap.nl of op de Instagram- of Facebookpagina. De Wip-Wap bevindt zich aan Tesselschadestraat 10.