Enorme file door ongeval met motor

0
178
Foto: Rijkswaterstaat

REGIO – Automobilisten op de A16 vanaf Ridderkerk richting Rotterdam moesten maandagochtend rekening houden met een flinke file. Vroeg in de morgen ging het fout door een ongeval met een motorrijder. Een pechgeval in de file zorgde voor nog meer vertraging.

De file is was rond 08:30 uur opgelopen tot ruim 9 kilometer. Automobilisten moesten rekening houden met een vertraging van ongeveer 70 minuten. Er waren twee rijkstsroken gesloten.

Het eenzijdige ongeluk met de motor gebeurde ter hoogte van knooppunt Terbregseplein. De motorrijder raakte licht gewond aan zijn schouder. Dit is volgens een politiewoordvoerder vooral te danken aan het goede motorpak dat de bestuurder droeg. De motor heeft door de klap wel grote schade opgelopen. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

Pech in de file
Ongeluk komt nooit alleen. In de file die was ontstaan door het motorongeval kreeg een auto pech. Het voertuig kwam stil te staan en moest worden weggehaald.

Dit is een artikel van onze mediapartner Rijnmond.