Agent wordt meters meegesleurd als autobestuurder op de vlucht slaat

0
103
Archieffoto: Rijnmond

GORINCHEM – Tijdens een controle van een auto gaat het zondagavond behoorlijk mis in de Vijfzinnenstraat in Gorinchem. Een agent wil een verdachte situatie onderzoeken, maar daar is de bestuurder (21) het allerminst mee eens.

De jonge bestuurder protesteert en trekt de deur van zijn auto weer dicht met de hand van de agent er nog tussen. Vervolgens gaat hij er vol gas vandoor. De agent wordt enkele meters meegesleurd voordat ze zichzelf kan lostrekken.

De vlucht van de jonge bestuurder duurt niet lang. Hij wordt enkele straten verderop tot stoppen gedwongen en gearresteerd. De agent komt er vanaf met enkele schrammen en de schrik om het hart.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.