Koningsdag druk bezocht ondanks wisselend weer

0
329
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – Het was zaterdag een drukte van belang in het centrum van Papendrecht. Vanaf een uur of 11 ging de zon met tussenpozen schijnen en de tempratuur werd heel aangenaam. Een buitje af en toe hield de meeste mensen niet tegen.

Op de Markt stond onder meer de brandweer met een stand. Ook was er een luchtkussenkasteel. Behoorlijk druk was het op de Veerpromenade, onder meer bij Jut & Jul. Op Het Eiland waren eer standjes met tweede-handsspullen; ook daar was de belangstelling groot. In de Muziektent vonden optredens plaats. Daar was ook (bij minder goed weer) de aubade geweest, waarmee de dag werd geopend.

Bij de brandweer, foto: Hans Hulswit

Ten slotte was er een podium op het Havenhoofd voor de deur van Willaerts. Ook hier waren er veel toeschouwers. Mensen dronken er een drankje en leken het best naar hun zin te hebben.

Foto: Brenda Donk / Papendrecht24
Foto: Hans Hulswit
Foto: Hans Hulswit
Foto: Hans Hulswit
Foto: Hans Hulswit
Foto: Hans Hulswit