Moordverdachte Cor is er klaar mee: behandeling zaak uitgesteld tot oktober

0
94

ALBLASSERDAM – Cor de J. uit Alblasserdam, die wordt verdacht van de moord op een 74-jarige man, heeft het gehad met politie en justitie. Afgelopen week heeft hij de recherche naar eigen zeggen ‘uitgekafferd’. Verder heeft hij steeds meer het idee ‘erin geluisd’ te worden.

Dinsdag 30 april was de Alblasserdammer in de Rotterdamse rechtbank voor de zoveelste keer aanwezig bij een zogenoemde regiezitting. Daar werd bekend gemaakt dat de inhoudelijke behandeling van zijn zaak nog weer verder wordt uitgesteld. Het is nu de bedoeling dat de rechtszaak op 9 oktober inhoudelijk behandeld wordt. Dat is ruim 22 maanden na de dodelijke schietpartij in Kinderdijk.

Lees het hele verhaal van Peter Stam bij Het Kontakt/Klaroen.

Foto: Rijnmond