Europarlementariër Tom Berendsen benadrukt belang Europese samenwerking

0
60
Berendsen met Papendrechtse CDA'ers, foto: Dirk Hol

DRECHTSTEDEN – “In de scheepsbouw werk je nooit alleen.” Die woorden sprak Martin Bloem, directeur Corporate Affairs bij Damen Shipyards Group, tijdens het werkbezoek van CDA Europarlementariër Tom Berendsen aan het bedrijf in Gorinchem. Namens Damen Shipyards overhandigde hij Berendsen een brochure van het bedrijf met nadruk op de noodzaak van een Europese sectoragenda naar het voorbeeld van de Nederlandse sectoragenda voor de Maritieme Maakindustrie.

CDA Europarlementariër en lijsttrekker voor de Europese verkiezingen van 6 juni Tom Berendsen bracht donderdag in het kader van de Europese Verkiezingen met een grote CDA delegatie een werkbezoek aan de maritieme sector in de regio Drechtsteden. Tijdens dit bezoek werd een aantal bedrijven in de maritieme industrie aangedaan. Zo leidde de tocht behalve naar scheepswerf Damen in Gorinchem, langs de Kooiman Marine Group in Zwijndrecht.