Veel vertraging op A15 bij Noordtunnel

0
91
Een ongeluk en een brand met een vrachtwagen zorgden voor vertraging op de A15 © Rijkswaterstaat

REGIO – Het was maandagochtend erg druk op de A15 richting Rotterdam. Dat kwam door een ongeluk in de Noordtunnel bij Hendrik-Ido-Ambacht en door een spoedreparatie nadat aan het eind van de nacht een vrachtwagen in brand was gevlogen.

Rond 04:30 uur vloog de vrachtwagen bij Hendrik-Ido-Ambacht door onbekende oorzaak in brand. De vlammen waren snel onder controle, maar de vangrail moest gerepareerd worden en dat kostte wat tijd. Eén rijstrook was dicht.

Niet veel later gebeurde vlakbij, in de Noordtunnel, een ongeluk met vier auto’s. Wat daar precies is gebeurd is onduidelijk.. De vertraging op de A15 richting Rotterdam liep op tot zeker een uur. Rond 08:30 uur waren de problemen allemaal weer opgelost.

Dit is een artikel van onze mediapartner Rijnmond.

De vangrail wordt gerepareerd na een brand met een vrachtwagen © Rijkswaterstaat