Groot WJA concert bij Willem de Zwijger College

0
347
Organisatoren Rob Louter en Sabine Bikker

PAPENDRECHT – De Willem Junior Academie (WJA) staat ook dit jaar weer met een grote show in theater De Willem. De Schoolband ‘What Happens on Tuesday’ en de dansgroep ‘Golden Army’ zorgen er samen voor dat er een eindshow gespeeld wordt. Een show die volledig door leerlingen gezongen en gedanst wordt en waarbij ook de presentatie in handen is van een leerling.

Alle leerlingen doen dit vanuit een passie en optreden in een echt groot theater is dan ook een ware beloning. Het zorgt er ook voor dat het een compleet avondje uit is. De organisatoren willen hun eindshow namelijk graag laten zien aan een ieder die het verdient. En dan bedoelen ze dat in de breedste zin van het woord. Zij gunnen iedereen namelijk een avondje uit, een avondje vermaak.

De eindshow wordt dit jaar maar liefst 4 keer gespeeld. Op dinsdag 4 juni is er een ingekorte show voor alle brugklassers. ’s Avonds is dan de grote show, waarvoor er kaarten worden verkocht. De zaal is dan gevuld met alle vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en vrienden en vriendinnen van de deelnemers van de show.

Op woensdag 5 juni staat iedereen weer op het podium en is de zaal gevuld met basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 uit de regio. ’s Avonds is er dan weer een grote show, waarvoor er gratis kaarten worden uitgedeeld. Deze kaarten worden via verschillende organisaties en instellingen in de regio verspreid, maar kunnen ook worden aangevraagd bij de school.