Man uit sloot gehaald en gereanimeerd

0
150
Archieffoto: Rijnmond

DORDRECHT – In het Weizigtpark in Dordrecht is een man uit de sloot gehaald en gereanimeerd. Dit gebeurde rond 23.30 uur op vrijdagavond. Voorbijgangers hadden een melding gemaakt dat er mogelijk iemand in een sloot in het park zou liggen en niet veel later trof de politie inderdaad een lichaam in het water aan. Met hulp van voorbijgangers heeft de politie de man uit het water weten te halen.

De man bleek geen ademhaling meer te hebben en is door hulpdiensten gereanimeerd. Na behandeling is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de man in het water is beland en hoe het nu met hem gaat, is niet bekend. De Dordtse burgemeester Wouter Kolff geeft op X aan dat er geen vermoeden is van een misdrijf.

Dit bericht verscheen eerder bij onze mediapartner Rijnmond.