112-Nieuws: man te water en meer…

0
191

-Aan de Bomkade in Dordrecht moest de brandweer zondagochtend een man uit het water halen die daar per ongeluk ingevallen was. De man kon zich vasthouden aan een paal, maar kon het water niet meer uitkomen. De brandweer heeft de man uiteindelijk met behulp van duikers en een ladder weer op het droge weten te krijgen.

-Aan de Schoonenburglaan in Nieuw-Lekkerland is zondagochtend een auto te water geraakt. Dat gebeurde in de vroege ochtend rond 5.30 uur. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De bestuurder was namelijk al weg toen de hulpdiensten arriveerden.

Duikers van de brandweer hebben nog een zoekslag gemaakt in het water, maar daar niks aangetroffen. De auto is uit het water getakeld en geborgen. De politie meldt dat de bestuurder, een man, later in de omgeving is aangetroffen. Volgens de woordvoerder is hij niet gewond geraakt maar wel erg geschrokken.

Dit bericht verscheen eerder bij onze mediapartner Rijnmond.