Vrouw (27) in Gorinchem is doodgestoken, gewonde man (26) is verdachte

0
469
De man en vrouw zijn gevonden in een woning aan de Busschieterstraat. © Rijnmond

GORINCHEM – De 27-jarige vrouw die dinsdag dood is gevonden in een woning aan de Busschieterstraat in Gorinchem, is door messteken om het leven gekomen. Dat is de voorlopige uitkomst van het politieonderzoek. De man van 26 die ook zwaargewond in het huis is aangetroffen, wordt gezien als verdachte. De politie zegt hiervan uit te gaan, maar houdt andere scenario’s open.

De twee hadden volgens buurtbewoners een relatie. Zij woonde in het huis in Gorinchem, hij komt uit Vlaardingen. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, is onduidelijk. Buren zijn geschrokken en vertellen dat het stel nog niet lang in de buurt woonde. Eerder is in de woning al eens brand uitgebroken en ook had het stel vaker ruzie, vertellen ze.

Dinsdagavond is de vrouw dood aangetroffen in de woning. De man lag zwaargewond met steekwonden in hetzelfde huis. Hij is gereanimeerd en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De omgeving van het pand is daarna afgezet voor politieonderzoek.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.