Koop een stijlvolle mom bag met deze tips

0
40

Een van de eerste uitdagingen waarmee veel nieuwe moeders worden geconfronteerd, is het vinden van de perfecte handtas, crossbodytas of shopper. Plotseling probeer je niet alleen aan je eigen essentiële zaken te voldoen. Je probeert ook reserveluiers, extra kleding, flessen en meer in te stoppen. Handtassen voor moeders zijn net iets anders ontworpen en het kiezen van een tas die stijlvol en veelzijdig is, kan het leven zoveel gemakkelijker maken. In dit artikel noemen we dan ook een paar tips die van belang zijn als je een mom bag wilt kopen. 

1. Veel ruimte
Wanneer je je kinderen rondrijdt, wil je het leven zo eenvoudig mogelijk houden. Hoe minder bagage je hebt, hoe beter. Daarom is de maat zo belangrijk als het om mamatassen gaat. Leg gewoon alle spullen neer die je dagelijks voor je kleintjes moet meenemen en je zult begrijpen wat we bedoelen. Zorg ervoor dat je een tas kiest die voldoende interne ruimte heeft voor al je essentiële spullen. Als je een werkende moeder bent, wil je misschien een mom bag zoeken waar ook je laptop in past. 

2. Duurzame materialen
Je weet nooit wanneer je kleintje aan je tas zal trekken om je aandacht te trekken. Zoek naar dikke materialen en sterke stiksels. Kwaliteitsriemen zorgen er ook voor dat je tas de tand des tijds kan doorstaan. Het is dus cruciaal om duurzame materialen aan te schaffen. 

3. Verstelbare bandjes
Je tas wordt tot de rand gevuld en met extra bagage komt extra gewicht. Daarom heb je een mom bag nodig die comfortabel is om te dragen. Alternatieve en verstelbare banden geven je meerdere opties voor het verdelen van het gewicht. Als je arm pijn doet, kun je een langere riem gebruiken en je tas op je schouder dragen. De handgrepen aan de bovenkant zijn ook gemakkelijk vast te pakken en met één hand te gebruiken.

4. Interne compartimenten
Hoe groter je tas, hoe makkelijker het is om spullen kwijt te raken. Zorg er dus voor dat je moedertas gemakkelijk toegankelijke interne compartimenten heeft, waarin je je essentiële spullen gescheiden kunt houden. Je bespaart jezelf zoveel tijd en hoeft nooit meer naar je autosleutels te zoeken. Wanneer er interne compartimenten zijn ingebouwd, hoef je zelf geen verdelers toe te voegen. Interne portemonnees zijn game changers omdat ze alle spullen veilig bevatten waar je niet zonder kunt en er stijlvol uitzien als je ze uit je tas haalt. 

5. Gemakkelijk te wassen
Kinderen kunnen chaotisch zijn en er gebeuren ongelukken. Kies daarom voor een mom bag die gemakkelijk te wassen is. Materialen zoals nylon of veganistisch leer zijn gemakkelijk af te vegen en schoon te houden. Als er iets wordt gemorst, is de kans kleiner dat ze vlekken absorberen en vasthouden. Probeer ook een afveegbare en vlekbestendige binnenkant te vinden, want je weet nooit wanneer een van die flessen gaat lekken. 

6. Platte bodem
Kies een gestructureerde tas met een platte bodem, zodat deze zelfstandig kan staan. Je handen zullen constant vol zijn en je weet nooit waar je hem neer moet leggen. Een stevig ontwerp zorgt ervoor dat je spullen niet alle kanten op kunnen vallen.