Martin van Waardenberg loopt boos weg uit interview met TV Papendrecht

0
1325
Foto: Hans Hulswit / RTV Papendrecht

PAPENDRECHT – De bekende acteur en cabaretier Martin van Waardenberg is boos weggelopen bij een interview met RTV Papendrecht. De in Papendrecht wonende bekende persoonlijkheid sprong uit zijn vel toen interviewer Wim de Leur zich afvroeg of Waardenbergs films zoals Ome Cor en Terugkeer nou wel zo leuk waren.

Van Waardenberg stormde de deur uit onder het uiten van ‘kritische opmerkingen’ over het programma Appeltaart of boterkoek. Gelukkig kwam het toch nog goed tussen beide mannen: ‘driftkikker’ Van Waardenberg en de ‘kakkineuze’ Wim de Leur. Hoe dat ging, kan iedereen zien in de vijfde aflevering van Appeltaart of boterkoek bij TV Papendrecht vanaf 5 mei op ieder oneven uur.